Tuulilasin vaihto & korjaus

Nopea ja tehokas tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto on helposti toteutettavissa paikallisella autolasiliikkeellä. Tuulilasivakuutus kattaa monesti nämä palvelut, mutta ovat myös saatavana maksua vastaan. Pilkington on tunnettu johtavana autolasien toimittajana maailman autotehtaille sekä toimittajana alkuperäislasituksille kuluttajille. Paikalliset autolasin korjauksen ja autolasin vaihdon ammattilaiset, jotka nopeasti korjaavat tuulilasivauriot tai vaihtavat lasin käyttäen Pilkingtonin lasituksia. Oli sitten… Read more »

Terassilasitukset

Terassilasitus takuutyönä – Keminmaan Lasi Oy Terassilasitukset toteutetaan koko Lapin läänin alueella: Tornio-Kemi-Simo sekä Pello-Kittilä ja Ylläs ympäristökuntineen. Terassilasit lisäävät asumiseen käytettyä tilaa ja suojaavat niin tuulelta, sateelta kuin lumelta. Valmiin terassin lasitus ei vaadi rakennuslupaa, mutta taloyhtiöt sanelevat kyllä omat sääntönsä. Rivitaloasuntoon harvemmin saa oman suunnitelman mukaan terassia tai sen lasitusta rakentaa, vaikka kyse… Read more »

Parvekelasit

Parvekkeiden ja erityisesti terassien lasitukset ovat yleistyneet vuosittain huimaa tahtia. Syy on selvä, sillä lasitus pidentää tilan käyttöaikaa niin keväästä kuin syksystäkin suojaten parveketta tuulelta, sateelta ja lumelta. Parvekelasit lisäävät asunnon arvoa ja parantavat ulkonäköä sekä eristää ääntä ja melua. Lisäksi parvekelasit vähentävät lämpötilojen vaihtelua pitäen hellettä ja kylmyyttä loitommalla säästäen energiaa. Parvekelasit teemme niin… Read more »

Saunan lasiseinät

Saunan lasiseinät valmistamme kylpytilan tarkkojen mittojen mukaisesti asiakkaan toivomukset huomioiden. Tulemme mittaamaan tarkat mitat paikan päälle ja tarjoamme aina asennuspalvelumme, koska tällöin voimme ottaa täyden vastuun lopputuloksesta ja antaa täyden takuun tuotteille ja työlle. Asennuksissa käytetään laadukkaita ruostumattomia osia kuten saranoita. Ihanteellisessa saunassa löylyhuone, pesutila ja pukuhuone ovat toiminnallisuudeltaan ja sisustukseltaan yhtenäinen kokonaisuus, jotka myös… Read more »

Lasikatot

Lasikatto maksimoi terassisi tai parvekkeesi valoisuuden, suojaa pintamateriaaleja säämuutoksilta, äänieristää meluisilla alueilla. Terassi ei näin ollen kerää lunta ja mahdollistaa kalusteiden säilytyksen paikoillaan ympäri vuoden. Lasikatto on muovikattoa mielekkäämpi materiaali myös siksi, että sen läpi näkee kirkkaasti taivaalle. Tarjoamme aina asennuspalvelumme, jolloin voimme taata sekä tuotteille että työllemme täyden takuun. Ota yhteyttä, kysy lisää tai… Read more »

Alumiinilasikaiteet

Lasikaiteita voidaan käyttää esimerkiksi parvekekaiteina tai ulkoterassin reunaa kiertävinä suojaavina ja näyttävin elementteinä. Kaiteet ovat käyttöiältään erittäin pitkiä ja huoltovapaita, Esim. ulkotiloissa puiset materiaalit puolestaan vaativat säännöllistä huoltoa kuten maalausta. Alumiinilasikaiteet ovat helposti integroitavissa mm. parvekelasien kanssa. Tuotteet on valmiiksi lujuuslaskettu. Tarjoamme aina asennuspalvelumme, jolloin voimme taata sekä tuotteille että työllemme täyden takuun. Ota yhteyttä,… Read more »

Liukupeiliovet

Meiltä laadukkaat liukupeiliovet mittojen mukaan sekä nopeasti. Peililiukuovilla saat tilansäästöä, avaruutta ja uutta ilmettä makuuhuoneeseen, eteiseen ja toimistoon. Yhä useampi valitseekin sekä tilansäästö- että visuaalisista syistä liukupeiliovet. Tarjoamme aina asennuspalvelumme, jolloin voimme taata sekä tuotteille että työllemme täyden takuun. Väärin mitoitettu ovi ei toimi ja voi olla jopa vaarallinen. Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä… Read more »

Näyteikkunat

Liiketilojen näyteikkunat ovat erikoisosaamistamme. Näyteikkuna on liiketilan näkyvimpiä elementtejä, mutta sillä on myös merkittävä rooli lämmöneristäjänä ison pintansa johdosta. Erityisen paljon kiitosta saamme nopeasta palvelusta, sillä päivystyksemme toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Mikäli liiketilan näyteikkuna särkyy tai se särjetään, yrittäjällä on kiireellinen huoli saada asia kuntoon ensi tilassa. Teemme korjauslasitukset aina nopeasti ja takuulla. Voimme taata… Read more »

Muut tuotteet

Muita tuotteitamme ovat mm. keittiön välitilat, keittiön pöydän kannet, takan eduslasit mittatilaustöinä. Teemme myös lasiliukuovet, konttorin väliseinät ja suihkuseinät mittatilauksina. Tarjoamme aina asennuspalvelumme, jolloin voimme taata sekä tuotteille että työllemme täyden takuun. Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous Jukka Pekkala 0400 692 245 jukka.pekkala@keminmaanlasi.fi