Keminmaan Lasi Oy on Merilapin alueella terassi– ja parvekelasituksiin erikoistunut yritys. Vankka ammattitaito ja palveluhalukkuus ovat toimintamme kulmakiviä.

Toimitamme kokonaisvaltaiset lasitusratkaisut niin omakotitalo-, rivitalo-, kerrostalo- kuin vapaa-ajan asuntoihinkin.

Palvelemme lasirakenteiden suunnittelemisesta alkaen aina asennukseen saakka. Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja käytämme mielellämme aikaa kuunnellen sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme yksilölliset ratkaisut mittatilaustyönä. Paikallisella toiminnalla takaamme joustavan yhteistyön. Työmme on aina kotitalousvähennyskelpoista.

Parvekkeiden ja erityisesti terassien lasitukset ovat yleistyneet vuosittain huimaa tahtia. Syy on selvä, sillä lasitus pidentää tilan käyttöaikaa niin keväästä kuin syksystäkin, suojaa pintamateriaaleja säämuutoksilta, äänieristää meluisilla alueilla. Terassi ei tällöin kerää lunta ja mahdollistaa kalusteiden säilytyksen paikoillaan ympäri vuoden.

Keminmaan Lasin Jukka Pekkala arvioi seuraavasti:

”Terassilasin myynti on kasvanut viime vuonna noin viidenneksen. Kesällä ja syksyllä töistä noin puolet onkin näiden alueiden lasitusprojekteja”

Kesähuone parvekkeelle

Parvekkeille ja terasseille yleisin lasitus tehdään yksinkertaisella lasilla. Terasseille on kuitenkin mahdollista saada myös eristyslasia, joka pitää kylmän tehokkaammin terassin ulkopuolella.

Terasseista onkin tullut niin sanottuja kodin jatkeita. Siinä missä aiemmin terassit olivat kuten parvekkeetkin eli pääasiassa oleilua varten, voivat ne nykyisin toimia myös vaikkapa kesän ruokailuhuoneena. Vanhaankin taloon tämä on kiva lisä, sillä valmiin terassin lasitus ei vaadi rakennuslupaa, mutta aina on huomioitava, että säädöksissä on kuntakohtaisia eroja.

Taloyhtiöt kuitenkin sanelevat omat sääntönsä. Rivitaloasuntoon harvemmin saa oman pään mukaan terassia tai sen lasitusta rakentaa, vaikka kyse olisikin omistusasunnosta.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous

Jukka Pekkala 0400 692 245 jukka.pekkala@keminmaanlasi.fi