Tuulilasin vaihto & korjaus

Nopea ja tehokas tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto on helposti toteutettavissa paikallisella autolasiliikkeellä. Tuulilasivakuutus kattaa monesti nämä palvelut, mutta ovat myös saatavana maksua vastaan.

Pilkington on tunnettu johtavana autolasien toimittajana maailman autotehtaille sekä toimittajana alkuperäislasituksille kuluttajille. Paikalliset autolasin korjauksen ja autolasin vaihdon ammattilaiset, jotka nopeasti korjaavat tuulilasivauriot tai vaihtavat lasin käyttäen Pilkingtonin lasituksia.

Oli sitten kyseessä tuulilasin korjaus tai vaihto tai takalasin vaihto, ryhmä lasinvaihdon ammattilaisia ovat valmiita neuvomaan ja auttamaan tarvittaessa.

Säröt, halkeamat ja naarmut tuulilasissasi ovat enemmän kuin harmillisia, koska ne vähentävät ajoneuvosi ajoturvallisuutta. Jos tuulilasissasi on särö tai halkeama, ota mahdollisimman pian yhteyttä meihin.

Ilmainen tuulilasin korjaus

Tuulilasin kiveniskun voi monesti korjata ilmaiseksi tuulilasivakuutuksen ehdoilla. Laaja vakuutussopimus kattaa usein vaihdettavan tuulilasin, tosin omavastuu on usein maksettava. Korvauksen maksaminen autolasin vaihdoista tai korjauksista ei aiheuta bonuksen alenemista.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous

Jukka Pekkala 0400 692 245 jukka.pekkala@keminmaanlasi.fi